No więc chciałem nagrać to w Nero Burning Rom. Tych filmów mam sporo. Ale wszystkie są w formacie avi. Na przykładzie jednego:szerokość-608 pikseli,wysokośc-336 pikseli,czas trwania-00:42:15(wszystkie mają ok. 43 minut),szybkość transmisji bitów-128 kb/s,rozmiar próbki audio-16 bitów,format dźwięku-Lame MP3,szybkość klatek-23 klatek na sekundę,szybkość danych-140 kb/s. A nazwa pliku to "lost.s03e01.hdtv.xvid-xor". Po prostu 1 odcinek 3 serii. Mam kilka i chciałem je zgrać na płyty CD, bo z DVD jest większy problem A tak mało miejcsa mam na kompie, że już wolniej to chyba nie może chodzić. No i chciałem raczej na kompie odtwarzać, chociaż gdyby na odtwarzaczu DVD chodziło to też by było fajnie. Jak z kompa odtwarzam ten film (.avi) to chodzi super no i oczywiście napisy też. Jak nagrać i czym, żeby była dobra jakość obrazu i dźwięku i ewentualnie napisy żeby jakoś chodziły

I czy można te napisy otworzyć z kompa, bo z wgraniem ich do filmu słyszałem, że sporo trzeba się pomęczyć, a ja z takich rzeczy jestem ciemny. Błagam pomóżcie.