Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.11.2006, 18:56   #11
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez REi Podgląd Wiadomości
w moim T68i trzyma 7-14 dni realnie, kurde zal mi go babci oddawac (w innym wypadku bedzie lezal nieuzywany) bo to jeden z najlepszych telefonow jakie ten swiat widzial, owszem ekran nie najlepszy ale wtedy nie bylo jeszcze wogole telefonow z kolorowym ekranem, moze i nie ma kamery.... ach mogl bym tak godzinami.

T630 4-7dni tak samo moj K610 ale one sa intensywnie uzytkowane bo lezec w bezruchu to K610 i 16dni potrafi
i tu się zgodzę
eryk r310 - rekin bateria 5 dni trzymała - mało rozmów - drogie kiedyś były pre-paidy
eryk t65 - 10-14 dni - jak powyżej
eryk t68 trzymał mi 10-12 dni - mało rozmawiałem - takie były czasy
sony-eryk t610 na początku trzymał 10 dni mało minut było teraz muszę doładowywać po 4-5 dniach dzwonię 200-300 minut miesięcznie - telefon i bateria mają 2,5 roku

teraz przymierzam się do kupna kolejnego sony-eryka w810i