Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2006, 01:33   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
No proszę, nie dość że kolega zmodował 111 na L, to jeszcze skype uzyskał!

Dwie pieczenie na jednym ogniu.

że ja ci nie mogę reputki dać.....

pionek biega już pięknie trzeba z nim jak z panieną - krok po kroku.

kolega się przekonał do skype po kilku latach namawiania

zasługa mojej mamy, która wisi w darmowym czasie na telefonie i moja - nie mam gg zainstalowanego i nie zamierzam na razie mieć.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post