Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2006, 11:23   #12
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Widze, ze rozmowa odkad mnie nie bylo dosc mocno sie rozwinela :-).
6230/i nie polecam wlasnie ze wzgledu na jej slabe lapanie zasiegu i maly wyswietlacz (lubie duze wyswietlacze i z duza iloscia kolorow, bo jak juz komorka ma kolory to niech ma ich wystarczajaca duzo ;-) ).

Ojciec wybral jednak Motorole V3 i jak na razie jest zadowolony, a tez od zawsze maniak Sony, potem SonyEricssonow.
Osobiscie uwazam, ze Motki maja tragiczne menu - malo intuicyjne i strasznie pogmatwane, SE sa w tym liderami! Slaby aparat, brak kart pamieci itd. (a cena nawet podobna do K750i, dlatego porownuje). Ponadto wyswietlacze (ten gorny-klapkowy i ogolny) maja slabe katy widzenia co tez drazni, bo mimo duzej ilosci kolorow - nie widac tego efektu.
Za to V3x wyglada super, ciekaw jestem jak sie sprawuje.

A i bedac w szpitalu sporo pisalem na tej malej klawiaturce (GG, Opera) i ogolnie niezle SE dostal 'po tylku'. Nie jestem pewien, ale chyba powoli joy zaczyna nie reagowac na rozne strony, na razie zdarzylo mi sie tak kilka razy, wiec nie jestem pewien.., ale mnie to nie pokoi tym bardziej, ze sporo osob zawsze na te joy'e w SE narzekalo..

Cytat:
Napisany przez michal
Poka***380; mi taki bardzo dobry s***322;ownik pol-ang ang-pol w javie, a uchyl***281; czo***322;a Bo z niego korzystam bardzo cz***281;sto
W necie mam o wiele lepszy i.. wiecej.
A no i mam Google ;-D.

Pzdr.

Ostatnio zmieniany przez Smartek : 18.11.2006 o godz. 11:26
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post