Sprawa wygląda tak : ściągnąlem z netu plik bin i cue.Przegralem raz - dzialalo wszystko dobrze u kumpla.Postanowilem przegrac raz jeszcze ów obraz plyty za pomoca programu clone cd.Dodam, że obraz płyty dotyczył płyty CDR.No i zaznaczyłem plik bin do odczytu i nagrania jednakże zrobiłem błąd ponieważ zamiast zaznaczenia Protected Game CD zaznaczylem DVD i tym samym otrzymalem nagrana płyte CD ale w formacie plików RAW.Da się zrobić z niej obraz płyty i ma on taką samą ilośc MB co oryginalny plik bin dawniej( dodam ze niestety clone cd usunal obraz plyty po nagraniu) ale gdy umiesci sie go w wirtualnym napedzie to pokazuje system plików RAW - i 0 zapisanych sektorów na płycie - to samo po nagraniu tego obrazu na CD.Moje pytanie brzmi: Czy jest jeszcze możliwe odratowanie tych plików które są zawarte w RAW bo kolega plyte "przypadkiem" zniszczyl a bardzo zalezy mi na zawartosci tej plyty...

Probowalem roznych programow do odzyskiwania danych z RAW ale dotycza one dysków twardych a nośników wymiennych...Proszę o pomoc