Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.11.2002, 14:11   #7
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
kaeres napisa***322;(a)
Skad takie przypuszczenia ?
Zmartwiles mnie troche. Najdrozsze nagrywarki z tych przecietnych i takie dupiate, ze SD 2.8 nie potrafa sciagnac. To chyba Liteon sobie z nim da rade
Nie qmam ()
Poczytaj troche opisy sprzetu na cdrinfo albo uzyj wyszukiwarki na forum i popatrz w posty jakis czas wstecz to zobaczysz ze mozliwosci plextora koncza sie na sd2.51xx, podobnie zreszta jak mojego Teaca. Jak na razie wszystko wskazuje na to, ze do pokonania sd2.8xx potrzebny jest zestaw Liteon-Alcohol. Mnie jakos ten mankament naszych nagrywarek nie przeszkadza. Jesli tak bardzo ci zalezy na kopiowaniu oryginalnych gier (naprawde kupujesz wszystkie nowosci w oryginalach?) to musisz nabyc liteona, zreszta one juz kosztuja niewiele wiecej od dobrego cd-roma (albo tyle co 2 nowe gry), albo dograsz cracka i tez bedzie po sprawie.
PS Mozesz jeszcze podmontowac zczytany obraz gry w wirtualu alcoholu i tez powinna ci gra chodzic.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 13.11.2002 o godz. 14:13
grzeniu jest online