Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2006, 13:23   #999
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
No i tu bym był ostrożny z tym zmyślaniem... GUS to jakieś tam wskaźniki, statystyki, itp. A GW porównała pewnie ceny rynkowe na niektóre rzeczy w stosunku do cen z ubiegłego roku. Kto jest bliżej prawdy?

Przed chwilą ściągnąłem sobie mądre tabelki gusowskie - nie znam się co prawda na statystyce, ale wynika z nich to (jeśli dobrze to odczytuje), że ceny wzrosły maksymalnie o niecałe 7%. Średnio pewnie coś koło 2-3%. Świetnie. Tylko...

Zapisuje sobie zestawienia miesięcznych wydatków - mieszkanie, jedzenie, ciuchy, energia - takie zboczenie małe, lubię wiedzieć gdzie i ile rozłazi mi się pieniędzy. Obliczyłem sobie średnią/mc wydatków za 2005 i to samo za 11 miesięcy 2006 - miesiąc się jeszcze nie skończył, a w grudniu wydaję sporo. A już mi średnia wyszła o ponad 26% wyższa niż w roku ubiegłym.

Tak jak wspomniałem wcześniej na statystyce się nie znam, ale ten wynik ma się nijak do danych pokazywanych przez GUS.
burżuj
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post