Cytat:
Napisany przez MacGyver
Na partyline mówią, że liczy  ale jak zadzwonisz ponownie i pogadasz z kimś innym to powie Ci że jednak nie liczy 
Normalnie niekompetencja zasiadających tam osób nie zna granic. Kiedyś dzwoniłem w sprawie nie aktywowania mi zdrapki, otrzymałem informację iż przekroczyłem limit o 5GB wiec muszę dokupić jeszcze 2 takie zdrapki  tłumaczyłem przez 30min, że tak nie jest ale ona dalej swoje mądrości  Zresztą jak czytałem inne forum to nie byłem wtedy sam
Są przypadki, że ktoś przekroczył limit, ucięło transfer a następnego dnia przywrócili.
|
To że licznik na panelu nie działa to jest standard ale on i tak liczy na serwerze autoryzacji nie działa tylko komunikacja pomiędzy panelem abonentów a "licznikiem" oraz systemem który przycina transfer kiedy zaskoczy wówczas kolo ma przekroczony transfer bo za dużo zassał. i nic się na to nie poradzi infolinia nic tu nie zdziała bo jeden konsultant chce cię spławić bo rozliczany jest z czasu rozmowy a drugi po prostu jest nowy
co do doładowywań to nie zawsze działają ale jak masz np kod po którym ci nie doładowało i masz do niego sumę kontrolną to molestuj 800102102 muszą przyjąć reklamację