Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.11.2006, 15:19   #10
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
czasami sa potrzebne, bo niewykrywa dysku i tyle - wiem z pierwszej reki od skladacza blaszakow
Cytat:
Napisany przez silent22 Podgląd Wiadomości
wiem jak sie instaluje sterowniki do sata, tylko ze na stronie producenta nie moge ich znalezc, pozatym Windows media center wydaje mi sie ze ma sam w sobie sterowniki sata moze dysk pad***322;?
pzdr
to jedyna rada sprawdzic w innym komputerze.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 23.11.2006 o godz. 15:22
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post