Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2006, 13:30   #33
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Mily_ Podgląd Wiadomości
dobra nie ważne... według was nic się nie stało... kolejny powód żeby kogoś o*******ić 9nie wytrzymałem)... a różnica jest taka, że wypadki się zdarzają CODZIENNIE... a taka tragedia to nie jest codzienność... więc jeśli macie mnie bluzgać w takim temacie to:
1. Nic nie piszcie;
2. Bluzgajcie na PW albo załóżcie temat: "Bluzgamy Miłego"

To będzie najlepsze wyjście... Bo dla mnie ten temat jest poważny i nie mam zamiaru dalej prowadzić tej rozmowy... Dla mnie to jest tragedia...
temat jest poważny i wszyscy są smutni.

nie było sensu zakładać kiedy jeszcze nie zgasła nadzieja...cuda się zdarzają...

nie ma się co rozwodzić nad bezdusznością pismaków, którzy załapali temat i zarabiają za nadgodziny...nic to nie zmieni...

po prostu straszna sprawa, tragedia wielu osób, smutno mi bardzo.

dyskusje w stylu: zamknąć tą kopalnię itd. to już zupełny bełkot...

zamknąć wszystkie drogi w takim razie...

ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post