Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2006, 21:27   #39
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas Podgląd Wiadomości
niestety, my żyjemy w polsce...
tak jak u nas po udowodnieniu lekarzowi partactwa podczas pracy nic nie można zrobić, tak nie można chociażby wyciągnąć odszkodowania za urwane koła na dziurawej jezdni...
nie wspomnę już o niemalowanych od lat segregacjach poziomych na jezdni w efekcie czego jazda we mgle, czy deszczu przypomina taniec na linie niewidomego...

to POLSKA... durny kraj rządzony przez durniów.
jak mnie kiedyś natchnie, to opiszę wam conieco o wałkach, jakie odstawiają u nas w UM nasi kochani urzędnicy. zapewniam, że niejdnemu szczena opadnie na ziemię z wrażenia
Pamiętam kiedyś, jak jadąc bodajże w Zduńskiej Woli, której nie znałem, jechałem pod jaskrawe słońce. Naprawde dawało po oczach i na moment mnie oślepiło, więc trzymałem się linii na jezdni.. Na szczęście w odpowiednim czasie przestałem, bo okazało się, że była to stara linia (niby zmazana, ale zostało coś takiego jakby "klej", które odbijało się w słońcu - nowa naturalnie była tak wytarta, że w ogóle nie było jej widać), która prowadziła prosto.. w słup na poboczu. Nic więcej dodawać nie będę..

Co do urzędników, to bardzo chętnie poczytam. Wkurzają mnie takie rzeczy strasznie, ale chce o nich wiedzieć.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post