Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2006, 10:37   #29
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
"Bartek" też jest w błędzie bo na stronie aktualizacji MS podaje się nie tylko kod z kuponu ale też kod COA

Kolejny jego błąd...nic nie trzeba wysyłać tradycyjną pocztą jeśli sprawe załatwia się przez internet... (tak pisali)
Tyle, że napisałem o problemach z numerem kuponu a nie COA. Podczas wypełniania formularza neo mi się rozłączyła (akurat wprowadzałem swoje dane) i niestety ponowna rejestracja nie jest możliwa. Pojawił się komunikat z informacją, że numer formularza został już użyty.

Skontaktowałem się z pomocą techniczną i dostałem nowy numer. Niestety w tej chwili pojawia się kolejny komunikat o tym, że nie da się zweryfikować COA. Znowu skontaktowałem się z pomocą techniczną i odpisano mi, że zresetowano mój COA ale na efekty muszę zaczekać nawet 2 tygodnie

Co do wysyłania kuponu pocztą czegoś tutaj nie rozumiem. W komplecie z systemem był kupn na którym jest odpowiedni numer oraz 3 pola (imie nazwisko i numer potwierdzenie zamówienia).

Na papierowym formularzu w ramce jest coś co nazywa się Warunku udziału. Ja tam widzę kilka punktów (taki mini regulamin) i czytam:

Cytat:
3. Wyślij zamówienie i płatność kartą kredytową w trybie online, korzystając z witryny sieci Web wymienionej w sekcji Zamawianie w trybie online. Do skorzystania z tej oferty wymagany jest dostęp do internetu... Po wysłaniu zamówienia otrzymasz numer potwierdzenia zamówienia.

4. Na adres wymieniony w sekcji zamawianie w trybie online wyślij pocztą następujące dokumenty (i) ten wypełniony formularz uprawniający do uaktualnienia, zawierający w wyznaczonym miejscu numer potwierdzenie zamówienia w trybie online, (ii) kopię rachunku wystawionego przez autoryzowanego producenta systemu. Zostaną przyjęte tylko oryginalne formularze uaktualnienia wystawione przez autoryzowanego producenta systemu.

5. Zgłoszenia należy dokonać w trybie online i wysłać pocztą do 31 marca 2007 (decyduje data stempla pocztowego).
Z tego jasno wynika, że:

1. wypełniamy formularz na stronie
2. wypełniamy papierowy formularz i wysyłamy tradycyjną pocztą razem z dowodem zakupu na adres podany na formularzu

Więc chyba wprowadzasz kogoś w błąd...
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post