Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Jak dla mnie to cała gra to ok. 5-6 godzin. Jeśli nie będziesz przegrywał (a nie będziesz, bo praktycznie się nie da). Ja mam teraz ok. 70% i podejrzewam, że godzina gry i będzie koniec.
Gra generalnie jest ok, ale nie porywa. Gdyby była tańsza, można by się było nią zainteresować. Za taką cenę, zdecydowanie nie polecam.
|
Hehehe to niezły jesteś ale tak koło 85% zaczynają sie schody. Zobaczysz. NIe skończysz jej w 10 godzin. Nawet jak nie bedziesz przegrywał. Ja jak grałem to (chyba) w przed ostatnim wyścigu (tym w kanionie) grałem chyba ze 2 godziny aż musiałem kupić merola i poszło. Nie mniej jednak cała gra zajeła mi 15 godzin( nie przegrałem prawie ani razu i grałem non stop) więc jak by nie te dwie godziny zabawy w kanionie to było by w około 13 godzin. JAk na cene 150zł to starsznie krótka ta gra. Oczywiście mówie tu o "karierze" Bo jak ją przejdziesz to jeszcze jest kilka trybów które trzeba przechodzić i ścigac sie z innymi ale to już nie ta sama frajda co z wyścigów w "karierze". Pozdro