Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2006, 20:29   #299
Jerry from hell
Calibra is the best!!!

Avatar użytkownika Jerry from hell

Data rejestracji: 06.07.2004
Jerry from hell zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Jak dla mnie to cała gra to ok. 5-6 godzin. Jeśli nie będziesz przegrywał (a nie będziesz, bo praktycznie się nie da). Ja mam teraz ok. 70% i podejrzewam, że godzina gry i będzie koniec.

Gra generalnie jest ok, ale nie porywa. Gdyby była tańsza, można by się było nią zainteresować. Za taką cenę, zdecydowanie nie polecam.

Hehehe to niezły jesteś ale tak koło 85% zaczynają sie schody. Zobaczysz. NIe skończysz jej w 10 godzin. Nawet jak nie bedziesz przegrywał. Ja jak grałem to (chyba) w przed ostatnim wyścigu (tym w kanionie) grałem chyba ze 2 godziny aż musiałem kupić merola i poszło. Nie mniej jednak cała gra zajeła mi 15 godzin( nie przegrałem prawie ani razu i grałem non stop) więc jak by nie te dwie godziny zabawy w kanionie to było by w około 13 godzin. JAk na cene 150zł to starsznie krótka ta gra. Oczywiście mówie tu o "karierze" Bo jak ją przejdziesz to jeszcze jest kilka trybów które trzeba przechodzić i ścigac sie z innymi ale to już nie ta sama frajda co z wyścigów w "karierze". Pozdro

Jerry from hell jest offline   Odpowiedz cytując ten post