Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.12.2006, 15:08   #2
963852
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.09.2004
963852 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez elmarplo Podgląd Wiadomości
Twoja wypowiedź nie jest zbyt błyskotliwa!
Jak to nie ??

Cytat:
I jako stary wyjadacz powinieneś być trochę bardziej powściągliwy w swoich opiniach!
Postaram się

Cytat:
Link/Temat który podałeś juz widziałem!
Cuda na Kiju

Cytat:
Ale tam akurat nie dotyczy wszystkich marek tylko konkretnych modeli! W dodatku przerodził się w dyskusję na temat przeróbki Asusa.
Dowodem na to, że właśnie czytałem forum i wypiedzi różnych osób jest właśnie moja "głupkowata", jak to nazywasz, wypowiedź.
Skoro ja jako nowy użytkownik forum w tej sondzie z 2005 roku mogłem zagłosować znaczy że nie jest zamknięta i nawet nie oglądając daty mogłem się pomylić i na niej wzorować! Temat tego posta jest zmieniony, bo wpisano IV2006.
A co ciekawe jak żetelnie mozna wskazac ktora firma jest dobra - czasem jakas firma wypusci dobry produkt innym razem inna firma bedzie lepsza. A zwykly (normalny) uzytkownik bedzie kupowal produkt uzyteczny i z ktorego bedzie zadowolony, niektorzy oczywiscie musza zaszpanowac ze maja produkt firmy xxx.

Cytat:
Więc tylko tacy jak Ty którzy są tutaj od 2004 roku wiedzą, że temat jest stary. Lecz też weź pod uwagę ciągle odświeżany.
Z tacą to chodzi ksiądz
A co jesli ktos sie zarejestrowal w 2004 roku i wszedl na forum wczoraj jasne jest ze nie bedzie wiedzial co stare i co bee

Cytat:
W pełni "głupkowate pozdrowienia" dla Pana 963852
ElMarplo
Dziekuje z calego serca za ciepłe pozdrowienia, równie ciepłe kieruje w kierunku @elmarplo