Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2006, 10:22   #4
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez mboryna Podgląd Wiadomości
mam zainstalowane standardowe microsoftu, problem nadal wystepuje, probowalem nagrywac w DeepBurner x8, troche buforek skacze ale wypalil plyte OK, czas wypalania - 14:30 min, nastepnie w CDBurnerXPPRo x8 czas 11:30 minut, a czas nagrywania w/g mnie powinien byc ok 8-9 min, tak mialem w nero wczesniej

EDIT:
Ten sam problem jest rowniez w temacie http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=68723
To jeżeli tak to spróbuj na jakichś sprawdzonych nośnikach -> dział NOŚNIKI

Taki czas to nie tragedia, a zależy on od jakości nośnika

Nie stosujemy do takich nagrywarek jak LG płyt Omega, Azul, Nagraj Mnie, Skopiuj Mnie, Weź Mnie, itp....

Najlepiej jakość nagranej płyty sprawdzić na nagrywarce Liteon czy BenQ, bo na LG się nie da

Ale w końcu od czego ma się koleżanki, no nie?

Ty możesz zrobić w Nero CD-DVD Speed Test Transferu, żeby choć trochę się zorientować

Czy to nie aby wina płyt

Poza tym zastosuj jeszcze wskazówki zawarte TU