Po pierwsze:
- istnieja pisaki specjalnie przeznaczone do podpisywania plyt!, a ich cena wcale nie jest rozna od normalnych pisakow.
Wiec argument ceny odpada. Dostepnosc jest powszechna - wiec drugi argument odpada.
Po drugie i wcale nie ostatnie:
-alkohol jak powszechnie wiadomo, ma wlasciwosci rozpuszczania elementow plastikowych. Ponadto w momencie odparowania zametnia powierzchnie, a poniewaz paruje nierownomiernie, powstaja plamy, o roznej gestosci. Co wiecej - tusze oparte na alkoholach rowniez maja rozne wlasiwosci (zrace, rozpuszczajace itepe).
Sumujac:
-mozna uzywac kazdego pisaka (gwozdzia tez), ale moim zdaniem uzywanie flamastrow i markerow, jest oznaka niedbalstawa, lenistwa i po prostu zle swiadczy o uzytkowniku! (dla mnie to tak, jak uzywanie jako zakladki do ksiazki - kotleta schabowego - mozna, ale skutki sa rozne).
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
|