Dyskusja: Siatkówka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2006, 17:01   #492
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Na razie to jestem za tym, żeby zjechać naszych od góry do dołu za tę grę.. Bo to nie Brazylijczycy z nami wygrali, ale my z nimi przegraliśmy. Gdyby po drugiej stronie stała Rosja, Serbia, Francja, czy nawet gorsze drużyny też prawdopodobnie nie zwyciężyliśmy. To nie była gra na poziomie, do jakiego przyzwyczajeni zostaliśmy na tych mistrzostwach. Ba.. to nawet nie było temu bliskie. Porażka na własne życzenie, która tak naprawdę dokonała się w pierwszej części pierwszego seta.

Duży udział w tym miał również trener. Generalnie w tych zawodach był doskonały, ale jego dzisiejsze posunięcia były po prostu skandaliczne. Ja nie wiem, czy on nie miał tak wbitego do głowy pewnego obrazu gry, że nie docierało do niego to, co rzeczywiście działo się na boisku...

Jak już te rzeczy zostaną jasno powiedziane, a przyczyny porażki zanalizowane, wtedy.. Wtedy można będzie pogratulować naszym siatkarzom, bo wicemistrzostwo świata to i tak ogromny sukces
Niewiele można dodać do tego co napisał kolega powyżej - dzisiejszy mecz był chyba najgorszy na tych mistrzostwach - wogóle mam wrażenie że już po meczu z Serbią i Czarnogórą coś się popsuło w drużynie - było to już momentami widać w meczu z Bułgarią ... cóż szkoda wielka - bo momentami aż żal było patrzeć ...

Ale za wicemistrzostwo to oczywiście wielkie gratulacje

- bo przez zdecydowaną większość mistrzostw prezentowali się wspaniale

ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post