Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2006, 14:42   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin Podgląd Wiadomości
Ale to faktycznie sprawdzony sposob? Bo ja zawsze rozladowuje je do konca, przed ladowaniem... faktycznie jak zrobilo sie zimniej w mieszkaniu (u mnie 19 stopni) baterie jak same leza - szybko sie rozladowuja
sprawdzone, pomogło. miałem/mam alę ją zaraz zcrashtestuję chyba szybką ładowarkę, bez funkcji rozładowywania i źle ładującą. po iluś tam ładowaniach akumulatorki tracą pojemność. rozładowałem będąc u joujoujou i działały potem bardzo dobrze.

teraz zrobiłem to u siebie i biorąc pod uwagę fakt, że ładowarka nie mogła ich rozładować przez kilkanaście godzin a w aparacie już nie działały to było z nimi naprawdę kiepsko. dodatkowo jeden aku nagrzał się w czasie rozładowywania. sprawdzę ile teraz pochodzą (a raczej polezą, bo zdjęć mało robię) i dam znać, czy i tym razem efekt jest dobry.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post