no wi***281;c ko***324;cz***281; bigos.
moja mama zacz***281;***322;a gotowanie 2 dni temu - kapu***347;ciana baza na mi***281;sie i grzybach.
odsta***322; dzie***324; na balkonie - temperatura u mnie nie przekroczy***322;a dzisiaj 7 stopni - lod***243;wka w dziewk***281; du***380;a
teraz przesma***380;am kie***322;bas***281;, boczek i troch***281; szynki. na konie dodam do tego troch***281; majeranku, niewiele s***322;odkiej/ma***322;o ostrej papryki w proszku i odrobink***281; ***347;wie***380;ego czosnku.
ca***322;o***347;***263; musi si***281; w kupie pogotowa***263; minimum p***243;***322; godziny, a naprawd***281; dobre stanie si***281; po kilku odgrzaniach
szkoda, ***380;e nie ma mrozu a ja nie mam miejsca w zamra***380;arce na taki gar, bo najlepszy bigos jest zamra***380;any i odmra***380;any
edit: dodano, ale nie mam suszonych ***347;liwek

dodam troch***281; powide***322; domowej roboty - troch***281; cukru dodaje smaku.