Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2006, 19:25   #5984
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jabba the Hutt Podgląd Wiadomości
kolacja - bułka z serem ostrowia. Herbata. Niestety nie jestem Szkieletorem tylko 120 kilowym Jabbą (i tak lepszym niż ten 150 kilowy).

Piwo odpada - tuczy i na wątrobę mi szkodzi. A jak tak lubiłem piwopodobne Karmi .
to bułek nie jedz - toż to tylko puste kalorie

chleb razowy - więcej wartości, dłużej się trawi = dłuższe zadowolenie

a taki bigosik jak ja robię to się je z jedną malutką kromką - nie wolno smaku psuć

tak jak przy golonce - dla mnie bez chleba
ed hunter jest offline