Dyskusja: toshiba M1712
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.11.2002, 18:53   #2
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja kupilem to cacko tydzien temu. Niestety, tak jak ty szukam jakichs danych na jego temat i jak na razie nic nie znalazlem. Na stronie toshiby nic o nim nie ma - jest tylko o SD-M1612, wyslalem zapytanie do importera (Action) ale na razie nie raczyl odpowiedziec. Chyba napisze raz jeszcze bo rowniez nurtuje mnie pytanie o roznice w stosunku do poprzednika. Moge od siebie powiedziec ze spisuje sie znakomicie, wlasciwie jest bezglosny a ostrzejszych testow na razie nie mam czasu robic. Gdybys cos sie dowiedzial to daj znac.8)