Cytat:
Napisany przez Bonawentury
[...] patcha znalezc nie moge, dlatego wpadlem na pomysl, iz lepiej jakby ktos kto ma na to ochote przeslal mi go na maila, proste wierze w waszą sile, uprzejmośc i dobre checi [...]
|
W tym kraju? Dobre chęci? ;)
Ehh... mogę poszukać, ale w weekend. Mam trochę spraw ostatnio (m.in kończę patcha do Tenchu).
Cytat:
|
[...] Ja naprawde jestem mądry :P [...]
|
He he nie no ja rozumiem. Nie chciałem, aby poprzedni post był w jakiś sposób Tobie uwłaczający. Poprostu chciałem wpleść drobny akcent humorystyczny.
Cytat:
|
[...] iz intryguje mnie analiza tego forum przez innych uzytkowników, gdyż jak widze odpisuje mi tylko szanowny Moderator [...]
|
Hmm... dokonując głębszej analizy z uwzględnieniem okresu od czasu wymęczenia ;) działu dla konsol oświadczam co następuje:
Ze stałych, powracających userów mogę wymienić Kiewas-a, dwoźny'ego, chris996'a, szczuru i jeszcze kilku (nie licząc modów M@Xa i DD). Reszta osób to na ogół dzieci neo/warezkids lub userzy, którzy odwiedzają raz, dwa i ślad po nich ginie (ewentualnie goscinnie stali bywalcy innych działów vide ed czy czarodziej).
Choć nie powiem, raz mnie zaskoczył jeden użytkownik, niejaki janekdz (przy okazji pozdrawiam): zarejestrował się jakoś w połowie 2003r (czyli prawie półtora roku przede mną i 3 lata przed utworzeniem działu z konsolami na CDRinfo.pl). Jako, że porządkowałem cały dział, trafiłem na topik bez odpowiedzi (nie ważne że stary :P, był ciekawy, a podobnego tematu nie widziałem). Odpwiedziałem i...
... zresztą sam przeczytaj :D
[>> Klik <<]
Cytat:
|
[...] a reszta uzytkowików sie tu w zasadzie nie udziela [...]
|
Rzadko w każdym bądź razie.
Cytat:
|
[...] A wiec pytanie nutruje mnie takie, czy Ci wszyscy użytkownicy którzy są tu zarejestowani poprostu mają mnie gdzies :D Czy poprostu nie chce im sie pisac na temat który pewnie byl juz zadany :P Czy tez wogóle juz tu nikt inny nie zagląda. [...]
|
Mimo moich starań mało kto tu zagląda. Pamiętaj, że to forum stricte PCtowe, a konkretniej traktujące o kopiowaniu nośników optycznych. Jak jest w naszym kraju z wiedzą na temat konsol czy samego na nich grania chyba wiesz. Stąd mała popularność.
Ale jak to mówią: liczy się jakość, a nie ilość (he he, to teraz dosłodziłem sobie).
Kiedy widzę nowy topik/post zawsze staram się odpowiedzieć (chyba, że nie wiem) co by nikt nie poczuł się olany od stóp do głów i aby powrócił przy kolejnej okazji... i nie ważne czy ktoś pyta o emulator Xboxa na PS2 (holllly shit!), patcha do Fifa'y ;) czy jak odpalać soft z memorki.
Także zapraszam ponownie i liczę (łudzę się ;) ), że zainteresuje Ciebie scena na konsolach - do tego dążę.
Cytat:
|
[...] a o co w tym biega jeszcze gdzies to znalazlem co do fify street 2
|
Do Fify Street to do Fify Street.
Cytat:
|
[...] Czy to moze byc jakas podpowiedz ?? :D:D Czy to tylko ja zle insynuuje
|
Nie wiem co nam chcesz zainsynuować (trudne słowo...) ???