Szacunek ziom dla Ciebie za Twe wielkie zaslugi

Wszedzie znajduje tylko cos takiego FifaStreet2-pal_multi5/6_ntsc-iso-patcher_v1.1 lecz po uruchomieniu albo wyskakuje error albo wogóle nic nie robi wiem mam problem spory.
Insynuuje

iz moze mam cos zle z obrazem zrobione, no nie mam pojecia
Jakies wnioski ?
pozdro
Po raz kolejny edytowac nie moge, wiec nabije sobie postów
No dobra a wiec tak sciagnolem cos takiego - unpatch-fifastreet2_multio.rar jak rozumiem to jest do odpatchowywania

a wiec to zrobilem zeby mój plik .iso byl czysty, nastepnie sciagnolem takze z tej samej stronki FifaStreet2-pal_ntsc-iso-1.rar cos takiego po rozpakowaniu nazywa sie FifaStreet2-pal_multi5/6_ntsc-iso-patcher_v1.1 a wiec tak jak powyzej (w poprzednim poscie) lecz wtedy zajmowal 1,9 mb a teraz ponad 5 mb. Po odpatchowaniu postanowilem spatchowac tym wlasnie co sciagolem i wszystko poszlo elegancko bylem w pelni szczescia, lecz po wypaleniu (predkoscią 4x) nie dziala, pisze ze zla plyta prosze wlozyc plyte do ps2 czy jakos tak standardowy tekst tam gdy nie widzi plyty, troche sie zszokowalem gdyz myslalem iz teraz wszystko bedzie pieknie dzialac, a wiec czy ma ktos jakies spostrzezenia co do tego bo ja juz zaczynam wariowac powoli

pzdr
Ps. Po spatchowaniu wyskakuje cos takiego
http://img101.imageshack.us/img101/789/patchdu5.jpg na moje oko to powinno wszystko byc w najepszym porządku co wy na to ? albo co Ty na to Berion ??
Dodam iz ****alem juz 3 plyty i nadal nie moge sobie w to pograc
// Nie nabijesz, od tego ja jestem. Niestety edycja się ogranicza tylko do 2h po napisaniu postu - dop.Berion