Jaka Sieć, Jakie Taryfy, Jakie Aparaty Dla Firmy?
Jestem kompletnym zerem jeśli chodzi o komórki. Jednak sytuacja zmusiła mnie żeby zaopatrzeć się w to ustrojstwo. Już na sam fakt mnogosci tych modeli aparatów, sieci, taryf zbiera mnie na wymioty. Spróbujcie ograniczyć się jedynie do nazwy taryfy i sieci(orange czy plus czy jeszcze cos innego) w której w miarę nie oszukują. Chodzi mi mniej więcej o takie coś: 3 telefony i jakies korzystne warunki zeby abonament każdego z nich nie wykraczal ponad 30 zł czyli żeby w sumie wynosił ok 90 zł. Możecie podać linki do podobnego tematu jak takowy był. Ja po póltoragodzinnym przeszukiwaniu neta i tego forum nie znalazlem nic na ten temat. Dzięki z góry.
PS. Jaki aparat w przystepnej cenie z wysoką jakością dźwięku mp3 (jakiś w miare dobry bass zeby generował<<oczywiście słuchając przez słuchawki>>) i stosunkowo obszerną dodatkową lub wewnętrzną pamięcią myśle że 256Mb styka lub sloty na memory sticka.
Będę kontynuował poszukiwania na ten temat jak cos znajde napiszę tutaj. Zamierzam się wybrac do paru salonów komórkowych i ponawijać z tymi bananami od telefonów.
|