Pytanie do s***322;awekj:
Chcialbym kupic ta nagrywarke, ale martwi mnie to co napisales odnosnie tych zdeformowanych land***243;w, co to oznacza dla przeci***281;tnego u***380;ytkownika nagrywarki,
Czy to oznacza ze jak wypale nia p***322;yt***281; to nie bede jej mogl odczytac na mojej nagrywarce, czy cos innego, bo ja z tego nic nie rozumiem, dla mnie test TA, pity i landy to czarna magia.
Potrzebuje nagrywarke dvd z dobra korekcja b***322;***281;d***243;w i zeby mi nagrywala plytki dvd, do cd mam jeszcze starego lite-ona LTR40125S, kt***243;ry dziala mi juz 4 lata i nadal nagrywa(jakis dobry egzemplarz mi sie chyba trafil).
Jezeli chodzi o nagrywanie to nigdy nie interesowalo mnie jak moja nagrywarka cd nagrywa, nigdy nie sprawdzalem tego za pomoca jakiegos programu, wystarczylo mi jedynie zeby plyta przeszla weryfikacje w nero i to bylo dla mnie wynikiem ze plyta sie dobrze nagrala.
Czy polecasz mi kupno tej nagrywarki, nie bedzie z nia problem***243;w ?
Jak bys mogl to odezwij si***281; do mnie na gg lub tlena, ewentualnie odpisz na pw.
gg:7603911
tlen:maklo@tlen.pl
PS: Nagrywarke chce kupic na dniach, wiec prosilbym o w miare szybka odpowied***378;, z gory dzieki
Pytanie jest do s***322;awekj, ale jak ktos inny moglby mi pomoc to bylbym wdzieczny
Ostatnio zmieniany przez maklo : 08.12.2006 o godz. 17:00
Powód: uzupełnienie
|