Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2006, 22:10   #561
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Zainstalowałem sobie grę i pierwsze wrażenie jest zdecydowanie bardzo pozytywne. Podoba mi się dużo bardziej od Carbona.

Ale pojawił się problem - pograłem trochę za pierwszym razem, przeszedłem kilka wyścigów i skończyłem grę. Dzisiaj włączyłem, żeby grać dalej, ale okazało się, że - po pierwsze - mam w garażu inny samochód niż ten, którym jeździłem (to mnie tylko zdziwiło), a po drugie - nie zapisuje się gra. Pojawia się tylko komunikat, że nie można zapisać.

Miał ktoś z czymś takim problem? Nie instalowałem jeszcze żadnego patcha, ale też w opisach nie znalazłem informacji o takim problemie. Probuję przeszukać tę dyskusję, ale mimo 10 minutowych prób, wyszukiwarka nie chce działać. Może później..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post