Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.12.2006, 15:25   #1117
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu Podgląd Wiadomości
To wszystko przez to Marcinkiewicz przegral w Wawie. Teraz zeby wyszlo na jego, robia mu metropolie w ktorej wygra. I bedzie ona wieksza od Warszawy, wiec i sukces wiekszy od Hani

No i po co ma wygrywac w Wawie zeby byc prezydentem stolicy ... Tam gdzie wygra sie stolice przeniesie

Alez ja jestem politycznie wredny !!
a nie Masz dość stolicy w Warszawie? bo ja tak!!! niech przeniosą, nawet i niech Lucyfer we własnej osobie tam rządzi, aby dalej od naszego zmordowanego miasta.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post