Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2006, 15:56   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
ot taki art zeby zapelnic miejsce w bazie danych
Być może, ale.. coś w tym jest

Nie sposób nie zauważyć, że u nas naprawdę po deszczu (zresztą nie tylko) samochody nadają się tylko do myjni.. To, co prawda widziałem na filmach, ale często powtarza się coś takiego, że dzień zaczyna się od zamiatania ulicy, polewaczek itp. Nie wiem, czy tak jest naprawdę, ale podejrzewam, że może być, bo rzeczywiście ulice na zachodzie, w Anglii czy w Ameryce są (oczywiście zapewne nie wszędzie) czyste. A u nas niestety kurzu miejscami jest po kostki, a polewaczki to nie widziałem od dobrych kilku lat (no nie, przepraszam.. widziałem ze dwa miesiące temu, w.. deszczu )

(aha - kto pierwszy przyczepi się, że znowu krytykuję Polskę )

Cytat:
dwie z tego samego osrodka!
powiedzialem zaraz po wypadku, ze sprawe sie ladnie wytuszuje, mialem racje
Ciekawy jest dla mnie fragment, że za takie zarzuty grozi kara do tam iluś lat więzienia (chyba 8), ale od pół roku. W takim razie teoretycznie niższej wymierzyć nie można (no chyba, że ze wzgledu na wyjątkową sytuację, czy coś takiego - tylko jaką?)

Cytat:
mogli sie zatrzymac do kontroli, pisamki szukaja winnych na sile, byla oblawa, kolesie MUSIELI widziec inne radiowozy, bylo o tym w tv, no ale sprawe pokazuje sie tak aby bylo o czym mowic, dluzej czyli dla nich lepiej

jest to tragedia, ale uzycie broni bylo sluszne w tej sytuacji, zgineli niewinni ludzie to fakt ale oskrazanie policjantow jest bezpodstawne

najproscie udezyc policjanta - wiesz czemu? bo nie odda, zyjemy w kraju gdzie przestepcy moga wicej niz policja
Jeżeli rzeczywiście są dodatkowe aspekty tej sprawy, o których się głośno nie mówi, to cofam swój poprzedni komentarz. Rzeczywiście znowu uznałem to, co zostało napisane, za prawdę, a.. tu akurat (choć niechętnie ) zgodzę się z jedną z ostatnich wypowiedzi Giertycha - bzdury i kłamstwa pisane w mediach przekraczają ostatnio dopuszczalną granicę..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post