Dyskusja: Jaki telewizor
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.12.2006, 17:56   #110
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
chlopaki luuz

ostatnio kupel do mnie dzwoni i sie pyta czy juz plyn uzupelnialem w swojej plazmie
a ja mu na to ze niech inni sie bawia w uzupelnaianie plynow w plazmie
ja pociagnalem sobie instalacje wodna od malego akwarium ...

ale na zimowy wymieniłeś

myślałem nad plazmą, bo LCD za cholerę mi nie leży, ale byle jaka to 4000 a dobra to przynajmniej 8000 więc mnie nie stać na razie na dobrą i tyle rozmyślań
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post