Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.12.2006, 21:51   #2
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to chyba mikro-wieża lub mini-wieża ja bym po prostu takie sprzętu nie kupił ale każdy kupuje na co go stać i co mu sie podoba ,
a żeby stwierdzić czy dokonałeś słusznego wyboru musiałbyś poczytać opinie o sprzęcie w tym przedziale cenowym - przynajmniej ja tak myślę

Cytat:
Dane techniczne :
Panasonic SC-PM3 :
Moc wyjściowa 2 x 10W (RMS)
Odtwarzanie plików MP3
Magnetofon kasetowy
Moc wyjściowa (RMS)
Tryb stereo jest

SEKCJA TUNERA
Pasmo częstotliwości FM: 87,5-108,0 MHz [krok 50 kHz] AM: 522-1629 kHz [krok 9 kHz]
RDS
Rodzaje odtwarzanych płyt CD, CD-R/RW oraz MP3
SEKCJA MAGNETOFONU
Rodzaj magnetofonu jednokasetowy
DANE OGÓLNE
Zasilanie AC 220-240 V, 50 Hz
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post