Cytat:
Napisany przez AniaS
Dzięki za info, ale własnie zepsulam konsole, chyba jestem za malo zgrabna  oczywiscie 2 pierwsze blokadki nie stanowily problemu, ale ta nr 3 stanowila no i nie wiem co się stało ale przestał chodzic mi laser   nie reaguje na zadne plytki nawet na orginalne  no i nie wiem co robic, slyszalam ze tam jest jakis czujniczek, moglo sie to uszkodzic? a czy mozliwe jest to do naprawienia? moze ktos sie orientuje ile by to kosztowalo? Cóż nie pozostalo mi chyba nic jak oddanie na gwarancje i czekanie co bedzie, a moze ktos poradzi jakas lepsza metode zeby konsolka wczytywala tez piraty? z gory dzieki za info.
|
Owszem jest tam czujnik który podobno mozna uszkodzic, ja grzebalem przy konsole przy wkladaniu trzecij zaslepki pare sporych godzin lecz nic nie uszkodzilem, ale czytalem ze niby mozna jakos to uszkodzic. Współczuje, ale jezeli masz gwarancje to proponuje zdjac wszystkie zaslepki nie zostawiając po nich sladu i pedzic z gwarancją

Jedyna pozytywna wada
Swapa to nie utracona gwarancja wiec ja bym gnal jak najszybciej do naprawy aby móc korzystac z czarnulki