Cytat:
Napisany przez mallow
Jedyna wada to to, ze aby uzyskac pelna predkosc przez www trzeba wpisac proxy. Przynajmniej z taka 1 od Dialogu ja sie spotkalem. Na P2P tez nie ma co narzekac bo przewaznie leci swoje  Tylko dialogowe lacza sa podobno strasznie dziurawe. No i nie ma dostepu do konfiguracji modemu :/ w razie jakichsprzekierowan portow czy czegos w tym stylu.
|
O jakich dziurach człowieku ty mówisz? Ja miałem Dialnet 1024/256 Kbit/s przez 2 lata i nie żałuję. Teraz podpisałem umowę na 27 m-cy i mam Dialnet 2048/512 Kbit/s , płacę 88 zł. brutto za Internet i 1,22 zł. za abonament telefoniczny. Czemu taki dziwny okres? Bo 3 m-ce jest za friko! Do tego stały adres IP , wprawdzie brak poczty (trzeba płacić dodatkowo) ale to nie problem - jest mnóstwo darmowych serwisów. Transfery na http/ftp uzyskuję ma full - 260 KB/s a na emulku 150/50 KB/s. Oryginalnie dostałem router ADSL Callisto 821 (bez switcha) ale bez problemu można podzielić łącze np. za pomocą Asmax AR804U (ma annex A i B).
Jeśli jesteś z Wrocławia (albo inne miasto gdzie jest Dialog) i chcesz mieć szybki Internet to nie zastanawiaj się.