Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2006, 16:39   #1196
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
@adach i ed

nie przesadzacie? prezydent kraju tak czy owak nie powinien tak mowic przy ludziach, szczegolnie na konferencji, prywatnie to on sobie moze mowic ale w domu a nie na konferencji z wylaczonymi mikrofonami

odroc teraz role
tusk z rokita robia to co kurdupel z uzyciem tych samych slow ale w kierunku pismaka z naszego dziennika badz teletrola z tv trwam - pis, lpr i ojciec zlodziej zrobiliby wielkie halo, dorzuciliby pare slow o ubekach, sbkach i innych
nie wiem jak ty ed ale kolega adach by wtedy jak oni mogli, trzeba przeprosic, no i jeszcze wplacic kase na radio ma ryja
Ja naprawdę długo starałem się znaleźć usprawiedliwienia na kolejne wyskoki Kaczyńskiego, usprawiedliwić niektóre jego zachowania i spróbować zrozumieć, czemu on to robi. Ale poddaje się - nie potrafię tego sam sobie wytłumaczyć. A sytuacje takie, jak ta tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że ten człowiek po prostu nie nadaje się na żadne stanowisko publiczne, a jego obecność na stanowisku reprezentacyjnym kraju to jakaś chora pomyłka..

A to tłumaczenie.. "Ja na informacji uzyskanych poprzez podsłuch nie będę komentował" (czy jakoś tak).. Człowieku - to była konferencja prasowa, przed tobą było kilkadziesiąt czułych mikrofonów.. Nawet przeciętny ćwierćinteligent wpadłby na to, że w takiej sytuacji głupia odzywka zostanie zarejestrowana..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post