Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2006, 23:11   #567
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Grześiu748 Podgląd Wiadomości
A ja nie wydawałem niepotrzebnie kasy na carbona bo przeczytałem opinie o carbonie i mw jest lepszy. Ale o tym że ma gorszą grafikę od mw to nie pomyślałbym. Co prawda carbon ma system autosculpt (czy jakoś tak) ale i tak wolę mw.
Mimo że już dawno przeszłem całą grę, dalej do niej wracam.
No niech będzie, że gorsza grafika to też subiektywna opinia. Mnie od początku denerwowały te wszędobylskie światełka w Carbonie. Ale to nie one o takiej opinii zadecywały. W carbonie tak naprawdę nie ma nic szczególnego w grafice - ot jakieś małoszczegółowe budynki, troszkę neonów. I to właściwie wszystko. A w MW.. te krajobrazy, drzewa, otoczenie drogi, słońce, zmienna pogoda (jedno okrążenie deszcz, drugie - pełne słońce i zupełnie inny wygląd terenu).. Naprawdę bardzo mi się pod tym względem podoba.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post