Cytat:
Napisany przez adach
Sądząc po formie Twojej wypowiedzi, jesteś ostatnią osobą, która ma prawo nazywać kogokolwiek prostakiem.
|
prosze cie, nie rozsmieszaj mnie - zachowalem sie delikatniej niz prezydent wiec jesli ja jestem prostak to kim on jest w takim razie? i dokladnie to chcialem pokazac, nie pomylilem sie co do ciebie
Cytat:
Napisany przez adach
Nie przesadzałbym. Oczywiście nie jesteśmy najpopularniejszym narodem na świecie i pewno nigdy nie będziemy. To przecież nie katastrofa.
Z drugiej strony wizerunek Polski i Polaków zmienia się w ostatnich latach na nieco lepszy.
Wystarczy wspomnieć sąsiadów - Niemcy, Litwa, Ukraina - tutaj zyskujemy
Czechy, Słowacja, Estonia - bez większych zmian
Rosja - no cóż nie jest ciekawie, lecz tutaj zagadnienie jest złożone.
|
wyjedz za granice, popracuj nawet kilka dni, porozmawiaj z osobami pracujacymi to sie przekonasz jak bardzo twoje zdanie mija sie z prawda
oczywiscie wersje beda dwie, a ktora uslyszysz jest uzaleznione czy przyjechales do pracy czy na wakacje
Cytat:
Napisany przez adach
Mnie raczej nie chodziło o to, że Ty zarzucasz, tylko o pracę mediów.
Mogę zrozumieć zachowanie TVN, lojalność względem redakcyjnej koleżanki, to nakazuje. Z drugiej strony, jako telewidz, muszę brać poprawkę na to, że sedzia we własnej sprawie nigdy nie będzie obiektywny.
Pozdrawiam
|
jak nie mozna byc obiektywnym? PUBLICZNIE czy mu sie podoba czy nie, obrazil dziennikarke i nie wazne skad ona jest. podobne nie wylaczone mikrofony byly, sa i beda sie trafiac od czasu do czasu, nie tylko naszemu kurduplowatemu prezydentowi (nakabluj na mnie do prokuratury...)