Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.12.2006, 22:11   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
tak święta...
ech... dziś widziałem śnięte karpie w Tesco
a śmierdzi rybą z tych brudnych wanien...
bo karpik, aby błotem nie jechał to przed egzekucją powinien w domu 3 dni popływać w domowej wannie, aby się w czystej wodzie wymoczył - wiem, domownicy mogą zaśmiardnąć nieźle w tym czasie.

ja mam techniczną wannę w piwnicy - do prania jakiś różnych dziwactw, ale teraz będzie umyta i karpik popływa

nawet 2, albo 3 - duże sztuki do galarety i na faszerowaną ze szczupakiem, a mniejszy na patelnię.

taaaak, mówią, że święta przemieniły się w robienie zakupów.....a dla mnie kojarzą się z dobrym jadłem - też dobry katolik ze mnie ^_^
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post