Cytat:
Napisany przez demek
powaznie krytykowalem wczesniej ale swoimi bezsensownymi probami obrony kaczorzadu doprowadziles do sytuacji kiedy nie chce mi sie juz tego robic. za kazdym razem rece opadaja duzej ilosci osob bo brakuje ci argumentow, pisanie tutaj z toba jest bez sensu po prostu i nie tylko ja to zauwazylem.
|
Gdzie tam poważnie. Może czasem się Tobie zdarzyło...
Cytat:
Napisany przez demek
bronisz lecha nie wiem po co, nazwal publicznie kobiete malpa, powinien przeprosic - czy to jest ku...a takie trudne? wina jego jest ewidentna wiec nie wiem po co z kolejnej sprawy on pis robia cyrk
|
Tak bronie. Moje prawo. W GB też mają demokrację. Przypatrz się co to oznacza.
Skąd wiesz, że nie przeprosił? ...bo malezyjskie media tego nie ogłosiły

?
Miał wpadkę z "małpą" i powinien przeprosić. I co z tego? To skandal międzynarodowy. Rozejrzyj się po świecie, są większe problemy, ludzie i politycy mocniejsze błędy popełniają.
Tak! ogłaszam, Lech Kaczyński nie jest bogiem i popełnia błędy i głupoty. Zna niecenzuralne słowa, pewnych ludzi lubi, a innych nie.
Cytat:
Napisany przez demek
nie oceniaj czy moj wyjazd jest eksluzywny bo nic nie wiesz o mnie, a tym bardziej co robie i ile zarabiam
ale pewnie w tydzien tyle co ty w miesiac...
|
Mnie Twój portfel nie interesuje, to Twoja sprawa.
Chodzi o to, że nie powołuj się na wiedzę wynikającą z pobytu w Londynie, bo nie Ty jeden wyjechałeś.
Poza tym indywidualne doświadczenia nie są dobre do obiektywnego opisu całokształtu. Tutaj raczej trzeba posłużyć się badaniami statystycznymi i socjologicznymi, a nie osobistymi doświadczeniami, bo te będą prawie zawsze błędne.
Pozdrawiam