Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.12.2006, 16:31   #151
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
co tam, najwyzej preniesimy sie za odre albo jeszcze dalej i nadal bedziemy swietowac

na punkcie gwiazdki mam zaj**a
uwielbiam te swieta - dekoracje odpustowe, tanie plastiki ktore swieca z kazdej strony, nawet pewna doze konkurencji miedzy sasiadami o udekorowanie drzwi i balokonow...
poddaje sie w pelni tej tendencji, kupuje malo przydatne prezenty, obwieszam chate girlandami, wiencami i bombkami, swiatelkami i malowanymi szyszkami, okna z braku mrozu maluje sniegiem w spraju - a jaka mam przyjkemnosc z wycinanaia szablonow? o innej porze roku wolem by mnie do takich glupot nie zaciagneli
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online