Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2002, 23:35   #2
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hello

mnie zaciekawiles ...

1. co do piractwa to tajemnica poliszynela jest to, ze kazdy sciaga muzyke z Netu jak ma do niego dostep wiec nie mussiz szykowac wymowek - wazne bys na tym forum nie publikowal crackow, programow itp - wiesz co mam na mysli.

2. podaj mi namiary na strone gdzie kupujesz muzyke - powiadasz, ze wystarczy zwykle mayesto jakie wystawi mi moj bank, jezeli tak to sie pobawie w to

3. Do zeszlego tygodnia nie slyszalem roznicy pomiedzy muzyka. AudioCD nagrana z Mp3. Dla mnie bylo to takie samo jak oryginal. Jednak to sie zmienilo z chwila zmiany samochodu i sprzetu w grajacego na inny. Plyty ktore kiedys byly (nagrane z mp3 wysokeij jakosci) teraz nie nadaja sie do sluchania. Sa przytlumione i jakies takie dziwne(nie potrafie tego odkladnie okreslic) natomiast oryginal to oryginal - gra super. Robilem z ciekawosci testy - kompresowalem mp3 nastepnie z tego palilem audioCD i porwnywalem z oryginalem. Staralem sie robic wszystko tak by miec jak najlepsza jakosc. Niestety dla mnie to dwie rozne plyty !. Dodam, ze nie mam sluchu muzycznego ale jednak widze roznice.

PS
jakby co to przeniose to do offtopic
BD jest offline