Dyskusja: Naped CD-R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2002, 00:02   #17
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dzieki B4tez, zaraz zaglebiam sie w lekture Jeszcze pare dni temu nie bylo nic na temat tego napedu na stronie toshiby, a ja go kupilem ponad tydzien temu (za 220zl) i szukalem jakichkolwiek danych na jego temat. Ciekawi mnie glownie czym to sie rozni od poprzednika tj SD-M1612, mam nadzieje ze jesli to na lepsze.