Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.12.2006, 01:35   #13
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Czołgista Podgląd Wiadomości
No więc właśnie , wypadało by odrobić straty z zeszłej zimy .

W nowym domu narazie nie grzeję, przez co mnie kieszeń dodatkowo nie swędzi,
a co będzie dalej , zobaczymy.

Ed , Ty podobno masz jakieś szamańskie zdolności

Pokierój tak żeby dobrze było
szamańskie to mam, ale do przepowiadania. na razie po niebie w wawie nie widzę zmian.

a cholera mało tego nieba u mnie widać.

zapaliłem papierosa i wiatr raz z północy, raz z południa i kombinacje z zachodem - czyli kłębi się coś nad nami. ochłodzi się to pewne, ale gdyby w tej kombinacji występował wiatr ze wschodu to zima była by zaraz. a tak spoko. nawet po chmurach nie widać było chęci zaśnieżenia...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post