Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2006, 13:29   #11
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Mich@ł Podgląd Wiadomości
Witam
Mam pytanie. Jak to jest z limitem pobieranych danych w Neostradzie? Zastanawiam się nad nią, ponieważ spuściła ceny CLICK
Interesuje mnie oferta 1Mb
Cytat:
[Przepraszamy!
Obecnie nie jest możliwe wyświetlenie wybranej strony.

Spróbuj ponownie za kilka minut lub zapoznaj się z ofertą telefonii komórkowej Orange

Cytat:
Napisany przez Mich@ł Podgląd Wiadomości
Witam
Mam pytanie. Jak to jest z limitem pobieranych danych w Neostradzie? Zastanawiam
A jak ma być napewno usprawnili licznik
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post