Witam.
Mam problem z instalacja swiezo zakupionej nagrywarki dvd Samsung sh-s182m OEM.
Wlaczam kompa, laduje sie win xp (sp2), wyswietla sie dymek z info, ze znaleziono nowy sprzet, po chwili szare okienko z info,ze: "Oprogramowanie instalowane dla tego urządzenia-Stacja dysków CD-ROM nie przeszło testów zgodności z systemem Windows XP umozliwiajacych uzyskanie logo Windows.". Do wyboru "mimo to kontynuuj" lub "zatrzymaj instalacje".
I teraz, jesli oleje ten komunikat (nic nie klikne), nagrywarka jest normalnie dostepna w *moj komputer*, moge odczytywac i nagrywac plytki. Jesli natomiast klikne na "mimo to kontynuuj" to po chwili pojawia mi sie okno Kreatora znajdowania nowego sprzetu, ktore informuje mnie, ze instalacja sie nie powiodla i moge kliknac na Zakoncz. Na tym oknie naped juz nie jest dostepny. Po wcisnieciu zakoncz, znow pojawia sie dymek "znaleziono nowy sprzet", znow mimo to kontynuuj i znow zakoncz. I tak w kolko ;|
Na plytce jest zalaczony soft do live update z netu, uzylem go, pobralem najnowszy sterownik, ale to dalej nic nie pomoglo ;\ Dalej mam ten dymko-mimotokontynuuj-zakoncz.
Jakies wskazowki? ;\
Z gory dzieki
|