Dyskusja: GeForce 4 MX 440
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.11.2002, 11:28   #23
TOMMYx
Gość

Cytat:
Druss napisa***322;(a)
No za 400zl to w sumie jest niezly osiag musze powiedziec, jeszcze tylko male pytanko, nie miales problemu z zadnymi gierkami, no i jakiej firmy kupiles swojego radeona 9000 i czy sens jest dokladac i kupowac 9000pro. Pytam sie orientacyjnie bo ciezko mi sie bylo kiedys przerzucic na rive z 3dfx. Sentyment i te sprawt
Hm, ja kupiłem Radeona złożonego w stajni Hightech'a.
Ja miałem w wersji BOX: kartę, sterowniki, dodatkowy soft na drugiej płytce ( Power Director ), instrukcję, kabelek svhs no i pudełko
A różnica, jaką zauważyłem pomiędzy 9000 i 9000Pro (Hightech) to DVI w wersji Pro, i więcej oprogramowania w komplecie (dodatkowo Power DVD i jakaś gierka). I chyba, ale nie jestem pewien, jeszcze jeden kabelek.

Zastanawiałem się nad Pro, ale jednak cena jest zauważalnie większa, jak dla mnie za wysoka. A z DVI i tak nie skorzystam.

Tak na marginesie - jeśli ktoś będzie się decydował na zakup Radka 9000/9000Pro to radzę dokładnie zapoznać się z parametrami karty.
I nie patrzcie tylko na opis, jaki zamieścił dany sklep w swojej ofercie, lecz zajrzyjcie też na stronę firmową producenta.
Dosyć często (ale nie zawsze) specyfikacje danej karty, zawarte w ofercie są zupełnie inne od tych, które karta tak naprawdę posiada. Trzeba na to uważać!
I to się tyczy większości podzespołów komputerowych.

Pozdrawiam.
Szczęśliwy Posiadacz R9000
  Odpowiedz cytując ten post