Dyskusja: Bittorrent
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2006, 23:19   #923
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
O co im chodzi z tymi klientami, ***380;e tak banuj***261;?
W ich opinii klienty te umo***380;liwiaj***261; kantowanie z ratio, tak mi si***281; zdaje...
Cytat:
W og***243;le rz***261;dy terroru tam panuj***261;, spr***243;buj mie***263; inne zdanie i w dodatku im to powiedzie***263;... Od razu ostrze***380;enie, albo ban...
Fakt, jak widz***281; i s***322;ysz***281; co tam si***281; dzieje, to wcale nie mam ochoty na zaproszenie...
Cytat:
Nie to co tutaj
W***322;a***347;nie.

Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline