Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2006, 17:02   #12
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD Podgląd Wiadomości
Takie ograniczanie się musi być bardzo bolesne...

wiem, że to żarty, które nie biorą się znikąd.

ale trochę luzu....

każdy wypala/testuje na czym ma/chce

ja wypalam/testuje na mojej śmiesznej nagrywarce - Twoje słowa, nie wiem czy cytat, ale znaczenie to samo i uważam, że to może mało super jest, ale nie ścigam się z nikim w ilości nagrywarek, nie czepiam się też tych co kupują ich ile wlezie do szuflady, no prawie nie

więc w nadchodzącym nowym roku cieszmy się wszyscy z userów, którym się szuflady od ilości nagrywarek nie domykają i z takich, którzy swoją śmieszną nagrywarką są w stanie wykryć wadliwą partię płyt ku przestrodze.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 30.12.2006 o godz. 17:04
ed hunter jest offline