Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2006, 21:02   #28
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez DzikiDzik Podgląd Wiadomości

No to wymiękam....

Fakt że ja mam inną, prostszą wersję Makera, ale nie powinno mieć to znaczenia skoro w ustawieniach jest zakładka "overburning".... A właśnie, pytanie mam zasadnicze jeszcze dotyczące właśnie tej zakładki :

Gdy program jest na stronie głównej na której dopiero zaznaczamy jakie płyty czy pliki chcemy wypalać, wówczas w ustawieniach zakładka "overburning" jest dostępna. Lecz gdy wybierzemy już tryb wypalania, czy to DATA CD czy VIDEO CD, i pojawia się okno z dostępnoscią plików (tak jak na fotce którą wkleiłeś) wówczas gdy zaglądam do ustawień zakładka "overburning" znika! Czy u Ciebie też tak jest?
Też znika

A ustawiłeś w tej zakładce na 99

Bo overburning pozwala nadpalać i płytke powinno ci wykryć jako 700 MB, przy wypalaniu pokrzyczeć że niby zamała pojemność ale powinno wypalić

Weź zainstaluj wersje Platinium Retail dostepna na demonoid'zie i sprawdź czy działa

Może ta twoja wersja okrojona aż za bardzo...