Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2006, 23:04   #1323
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
U mnie tak samo, no może nie dokładnie bo nie zauważyłem ujemnych prędkości , ale mam zwis po wejściu na 2 warstwę i komunikat No Additional Sense Information, dziwne bo ze zwykłym testem nie ma problemu. Stawiam, że to coś z NCDS.

pozdrawiam
Serdeczne dzięki za sprawdzenie i potwierdzenie moich przypuszczeń.
Cytat:
Napisany przez VIZZARD Podgląd Wiadomości
Tam gdzie napisane jest , że USB... cośtam cośtam

USB cośtam cośtam wygląda mniej więcej tak:

Legacy USB support - zaznaczone ENABLED.

Więcej USB cośtam cośtam w biosie nie mam.

To teraz napisz, dlaczego pytałeś?

Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post