Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.12.2006, 19:41   #8
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Conti Podgląd Wiadomości
Yahol
A może jeszcze dorzucisz jakąś propozycję ??
Tak coś w okolicach tematu.
Cytat:
Napisany przez Conti
Trochę to nie ten dział, ale w dziale oprogramowanie jest tylko o nero.

Temat czasami pojawia się w różnych miejscach, po czym znika lub staje się przedawniony / nieaktualny.

Jeśli ma się 1 nagrywarkę - można spokojnie mieć Nero oem i nie stanowi to problemu. Jednak mając 2-3 napędy zaczynają się schody - Nero oemowy przeważnie widzi tylko "swoją" nagrywarkę, innych nie. Instalacja wielu kopii Nero jest troszkę problematyczna. Zakup boxa - niby można, ale po co.

W sumie najlepiej / najtaniej jest mieć do 1 nagrywarki Nero oemowego, a przy okazji jakiś miły, darmowy programik do obsługi wszystkiego.

Jaki program można polecić - wiem, można ściągnąć i testować po kolei, ALE jeśli ktoś już testował to może podzieli się swoimi uwagami. Sądzę, że warto jest mieć darmową alternatywę dla komercyjnego i jakby nie patrzeć niezbyt taniego softu.

Stabilny program do nagrywania danych na cd / dvd, kopiowania zwykłych płyt, nagrania jakiejś składanki audio - czyli zwykłe codzienne zastosowania.
Owszem:
-po pierwsze, zadaje pytanie: do czego potrzeba mi 2-3-4 lub wiecej nagrywarek jednoczesnie?
-po drugie, zadaje pytanie: czy to ma jakikolwiek sens?
-w domu: oczywisty, bezsens! (chyba, ze ktos piratuje, albo podobnie)
-dla pracy zarobkowej: tak, zgoda! Tylko, ze wydatek tych 300-400 zl, zwroci sie w ciagu kilku dni.
Wiec, w jakim celu?
Dla obciazenia zasilacza?
Dla szpanu?
W jakim celu?
Bo do uzytkowania w domu, dla siebie, ja sensu nie widze!
I taka jest moja odpowiec na temat.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline