Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.01.2007, 13:03   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
Od pewnego czasu nie potrafię dojść do ładu z prędkościami zapisu. Każdy program ogranicza mi prędkości zapisu do X4. Obojętnie jak bym nie zaznaczał (X8, X12, X16), zapis zwalnia do X4. Zarówno Nero, Alcohol jak i CDBurnerXP nie pozwalają na szybsze prędkości.

Sprawdzałem nośniki aplikacją Qsuite, test Qscan co prawda żadnej mojej płytki nie rekomendował do zapisu więcej niż X4 ale ustawienia w programach na sztywno wcześniej mi działały. Dzieje się to na nośnikach Verbatim, Sony, Intenso, TDK. Dodam tylko że stało się to po zainstalowaniu świeżego systemu.

Solid Burn mam włączony. Nagrywarka jak w podpisie.
no to odwieczne pytanie - DMA on?
ed hunter jest offline